Svårt att sova

En jobbig natt eftersom jag har svårt att sova. Jag som aldrig brukar ha det. Jag brukar somna på två röda. Typ så fort huvudet nuddar kudden, men inte nu... Inte de senaste kvällarna.. 
Mina tankar grubblar för mycket och om jag ska vara helt ärlig så funderar jag faktiskt på att ta en bloggpaus ett tag. Och eventuellt en facebookpaus också.. Vet inte om jag klarar det men jag funderar på det. Det kanske skulle vara bra för mig ett tag framåt. Att få koncentrera mig på bara mig. (Elina med såklart men hon räknas som mig)
 
Känna av hur det känns att bara vara. Inte ryckas med av vad andra säger, tycker eller tänker.. Inga krav på mig själv utom ett stort. Få tillbaka min kropp! Att lägga så mycket ledig tid som det går åt träning så annat glöms bort. Sätta på bra musik i öronen och bara försvinna in i min egen andning. Att hitta ett nytt jag. Ett mindre jag.. Kanske kolla runt efter nytt jobb och kanske hitta en ny balans i mitt liv. Promenera med hundarna så jag till sist inte känner att jag går längre.. Bara svepas med av vinden som för en framåt. 
 
Köpa en kanin?? Kanske hitta mitt gamla jag, jaget som var på kaninhoppningtävlingar dagarna långa och njöt av ett väldigt litet djur istället för ett stort dyrt djur. Inte för att jag tror att en kanin är något jag kommer köpa men vem vet vad framtiden har för planer.?? Jag visste ju inte att allt skulle bli som det blivit, både bra och dåligt... Jag trodde det skulle vara lite annorlunda faktiskt. Men dags att vakna ordentligt. Se sanningen.... Vare sig jag vill eller ej så kanske det helt enkelt är så att jag nu måste sluta vara jag för ett tag. Eller åtminstone bli ett mindre jag.. 
 
Som ni märker så grubblas det en hel del och jag vet egentligen inte ens varför jag sitter här nere i soffan i mörkret och skriver det här när jag borde sova. Om nån timme vaknar Elina för ett nattmål och då borde jag redan ha sovit lite. För sen blir hon mer och mer vaken för varje mål mat hon äter under natten och sen när hon till sist vaknar helt med sitt fina lilla leende och vill gå upp, ja då är det bra om man är lite pigg kanske.. 
 
Ska sluta pladdra mer i mörkret nu.. Dags att brottas med sömnen igen. Kira ligger bredvid mig nu och snarkar. Kan hon så borde jag kunna eller?? 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Hoppas att du inte syftar på mig när du menar att folk tycker och tänker. Jag bryr mig mycket om dig och du ska veta att jag finns här om du vill prata, eller bara umgås! :)

Svar: Jag syftade inte på dig. :) vet att du vill väl. Det här handlar mer om hästen och hästfolk överlag..
Jenny Säfström

2013-08-14 @ 08:53:21
URL: http://jennysen.spotlife.se
Postat av: Marie

Hej! Hoppas ni kommit fram ordentligt nu och att ni får en toppensemester😄jFörstår lite vad du hår igenom, men det är inget onormalt. Du/Ni har just blivit föräldrar och livet ändrar riktning. Det tar ett tag att vänja sig och du ska se att allt kommer bli bra! Finns här om du vill ha hjälp eller prata<3
Kram från Marie

Svar: Känns bara som att jag får offra hela mitt liv medans Christer lever precis som innan.. Att förlora min häst inom en snar framtid kommer göra såå ont... Det blir kanske bra nångång sen men det kommer ta tid att ställa om sig. Christer tyckte att jag kunde skaffa en kanin istället... För det är ju ett billigare djur om jag nu vill ha ett till djur. Inte för att jag ens nämnt att jag velat eller vill ha en kanin.. Att behöva välja mellan familjen eller hästen känns tungt även fast familjen självklart kommer först.


Vi har det bra här borta även om jag inte känner mig sådär jättepepp just nu. Försöker hålla skenet uppe för Elinas skull som nu upplever sin allra första utlandsresa. Försöker fokusera på henne och att hon ska ha det bra här i värmen.

Jenny Säfström

2013-08-15 @ 22:01:14
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0