Today

 Uppdateringarna blir lite sisådär nu när jag inte känner mig så glad men det får ni ha överseende med. Livet är jobbigt just nu och jag hoppas fortfarande på att vinna på lotto. 
Red en jättehärlig uteritt på Beauty idag och kände bara ännu mer att hon och jag hör ihop! Vi travade runt på travbanan och sen vidare runt hela travslingan i ett jämnt fint tempo, hon frustandes och jag satt och log och klappa på halsen. FIna fina hästen! <3 Enda gången hon blev lite jobbig var när vi skulle förbi fårhagen, dom är ju "livsfarliga" haha.. Men vi tog oss lite studsigt förbi och sen var det bra med det. :) Älskade häst! En rykt och avsvampning senare fick hon morötter ute i hagen innan jag åkte hem. 
 
En gammal bild på min vackraste! 
 
 
Har promenerat med Stora Elina och Ture idag också. Alltid trevligt med promenadsällskap, plus att man inte känner lika mycket hur långt man går då och det gör ju så man orkar gå längre. :) Mili badade i en liten vattensamlig längs vägen och Kira lufsa på bredvid som vanligt. 
Väl hemma igen så passade Elina och Mili på att mysa.
 
 
 
Nu är vår köksrenovering i full gång. Christer och hans kusin Robin håller på å sliter ut hela gamla köket, golv å allt!! Jag gör inte så mycket mer än det mysigaste, nämligen gosar med Elina och tittar på. Fast nu är hon nattad och ligger och sover och jag ska hoppa in i en dusch. På fredag kommer nya köket, fast först ska vi lägga nytt golv och lite annat fix. Så det kommer få stå här och vänta lite i förpackningarna innan vi kan sätta upp det. 
 
 
 
Ska försöka ta lite bilder under renoveringens gång. Men nu tänker jag duscha så jag får sova nån gång. God natt!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0