Det blev en filmkväll

Vet ni hur klantig jag var?? 
Jag skrev ju tidigare att jag skulle ta med ett varmt täcke till B och tänk att jag åkte hemifrån utan. Så typiskt mig! Så när jag kom fram till stallet och såg hennes andra täcke hänga där på tork helt dyngsurt rakt igenom av allt slask idag så kom jag på det. Så jag gjorde det jag hade tänkt med B, longerade och tränade röstkomandon. Sen åkte jag hem och hämtade täcket och tillbaka till stallet igen. Tror inte att det andra täcket kommer att ha hunnit torka tills i morgon nämligen så då får hon ett alldeles rent, fint och varmt täcke i morgon. :) så nu kan jag sova med gott samvete att hon slipper stå blöt och frysa i hagen. 

Vägen till stallet idag.


Väl hemma gång nummer två så har jag myst med Elina som vägrat somna. Somnade väl vid 23 nån gång. Så hon har fått haft filmkväll med oss. Hon ville inte riktigt sitta still så det blev att man fick stå och titta med henne vaggandes i famnen. Sen fick hon smaka lite korv också som jag åt. (Sen middag) 

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och sova. Har precis gett Elina välling igen (hon vaknade IGEN). Men nu tror jag hon kommer sova gott. Mätt och belåten.

God natt! 

Bjuder på en bild på fina grå från idag också innan vi gick upp till ridhuset. 


Visst fasiken är hon bara för vacker!!? :D <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0