Egen tid

Hej!!
 
Efter att ha promenerat en lång promenad med hundarna, sprungit efter Elina här hemma som hela tiden vill klättra upp i trapporna och försökt plocka undan lite grejer så sitter jag nu är framför datorn och bloggar med en kaffe latte bredvid i högsta hugg. Det hör inte till vanligheten ska jag säga. Oftast är det från mobilen eller iPad:en som jag skriver ifrån. Men nu har Elina somnat och jag kan sitta ostört med datorn utan att hon springer och drar i sladden, tar datamusen eller sträcker sig efter att få "skriva" hon också. :) Kanske skulle hon få skriva ett gästinlägg?? haha.
 
 
 
 
Idag är en lugn dag annars, inget speciellt händer på dagen utan vi är bara hemma. Däremot ska jag en snabbis till stallet senare när Christer kommer hem och sen vidare till Haninge centrum för att kolla en sak. Sen efter det blir det middag hemma hos pappa och Marita med lite julfirande. Kommer bli flera dagar i rad nu med massa julmys. :) Idag hos pappa, i morgon hos Christers moster, den 25:e här hemma med min mamma och systrar och sen den 26:e hos Christers låtsaspappa Taki och Marie. 
 
Helt sjukt att det faktiskt är julafton i morgon! Jag har inte ens nån julfeeling än. Finns ju ingen snö ute och det är inte ens kallt. Men det kanske kommer i morgon när vi träffar hela Christers släkt och äter massa julmat och har tända ljus och så.
 
Nu ska jag berätta nåt kul men ändå lite pirrigt. Jag har anmält mig och Beauty till en hoppkurs som hålls i stallet i början av januari. wiieeee!! Får se om vi kommer med. Men det är i alla fall en kurs som ska ha flera olika grupper och en grupp ska vara avsedd för unghästar/oerfarna hästar eller ryttare som vill komma igång och få tips och råd så i den hoppas jag på att få vara med. Perfekt ju att komma igång lite mer med bommar och hoppning med hjälp av en instruktör. Och kursen var dessutom ganska billig så det blir min julklapp till mig själv. Håll tummarna nu bara att vi kommer med.
 
Nu ska jag njuta av mitt kaffe, surfa lite och bara vara en stund tills Elina vaknar igen.
 
 


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Vad roligt med kurs! :) kommer gärna och tittar om jag kan och får? :)

Svar: Ja visst får du titta. Då kanske du kan filma lite?? :) Vet inte än om jag kommer vara med båda dagarna eller bara en. Det är iaf 4-5 januari. Jag frågade tränaren vad hon rekommenderade med tanke på att B endast är hoppad uppsutten 2 ggr. Hon lär ju bli skapligt trött och få träningsvärk. Men om det bara blir en dag så kommer det förmodligen bli på lördagen. Hon skulle återkomma. :) det ska bli jätte kul!
Jenny Säfström

2013-12-23 @ 16:33:11
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0