Kvällsbloggning

Snart sovdags och det ska bli så skönt. Efter att ha varit vaken sen kl 6 i morse plus att jag inte fått sova speciellt mycket på natten innan så känns sängen efterlängtad. Christer är ledig i morgon så han ska ta natten nu. Fast känner jag mig själv rätt så kommer jag vakna massor ändå. Har så svårt att komma till ro nuförtiden. Mili spydde precis också så henne kommer jag få hålla koll på nu igen. Hon har lyckats rota bland soporna och ätit allt som gick att äta plus lite till så hon lär bli dålig i magen igen. Vi MÅSTE verkligen få klart det sista i köket nu. Börjar faktiskt tröttna på röran. 

Middagen hos Taki och Marie var annorlunda men god. Vi åt fyllda paprikor och tomater. En grekisk rätt eftersom Taki är därifrån. 


Elina kom igång mer och mer ju senare det blev och mot slutet av kvällen klättrade hon fram och tillbaka äver alla oss i soffan. Vår lilla klätterapa! <3  

Nu sussar hon sött i sin säng och jag kan nu somna med ett leende att jag har en så otroligt fantastisk liten men väldigtenvis  dotter. :) Min lilla guldklimp och pruttunge! 

I morgon väntar ridning på finaste hästen och om vädret tillåter blir det uteritt. Sen får jag se om jag hinner rida en snabbis på lördag morgon. Jag och Christer ska nämligen tillbringa lördag och söndag på hotell och spa. Vi ska gå på en dejt med god middag, bowla eller nåt annat kul och bara få egen tid med varandra. Elina ska sova över hos farmor och ha det bra på sitt håll. (Saknar henne redan) hihi... Men det ska bli mysigt. Det här behöver vi efter en ganska knackig period ett tag. 

Nu säger jag god natt så hörs vi i morgon! Sov gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0