Lång dag

Oj vilken lång dag det blev idag!

Idag har jag varit funktionär på en pay and jump/pay and ride som ridtravarförbundet stockholmsdistriktet anordnade. Trodde väl inte riktigt att så många starter skulle komma som det gjorde och därför skulle mamma passa Elina en snabbis medans jag var där. Hade först tänkt ta med henne men eftersom det var iskallt ute och det ändå va så få starter så fick hon va kvar hemma. Tji fick vi! Det var många fler starter än de jag trodde så det blev lite mer långdraget än jag planerat i mitt huvud. Väldigt trevligt men det resulterade i att jag fick åka direkt därifrån ut till Beauty och mocka och fixa inför insläppet och sen ta in hästrna där. Sen valde jag faktiskt att åka hem utan att rida som jag tänkt från början. Dagen vart ju så lång och det var ju inte ens meningen att mamma skulle behöva ha Elina så länge så då blev det att jag skyndade mig hem istället för att rida. Så kan det gå ibland. Beauty verkade i alla fall må bra och hon mumsade glatt på sitt hösilage så det gick nog ingen nöd på henne. :)

Elina och jag har busat massor nu hela kvällen och hon börjar bli så himla duktig på att gå. Snart går hon helt själv!! Idag tog hon ca 7 steg själv i balans! Sen när hon var på väg att ramla, räddade hon sig själv genom att först sätta sig på huk och sedan ta emot sig med armarna framåt. DUKTIG! Ååhhh min lilla tjej börjar verkligen bli så stor. <3

I morgon har jag morgonen och lunchfodringen i stallet. Och tänkte försöka vara lite snabb och effektiv så dagen inte blir så lång med alla sysslor som ska göras.

Nu ska jag äntligen få ta en varm dusch och sen ska jag krascha i sängen och soooova! Är så sjukt trött. Elina höll mig vaken natten till idag så det ska bli skönt att sova. Om hon nu inte håller mig vaken igen. Jag trodde ju hon skulle sova tungt efter vällingen igår men icke! Var säkert uppe och ploppa i nappen i mun ca 1 gång i halvtimmen. Så till sist fick hon ligga i vår säng men då klättrade hon istället på mig och ville vara jätte jätte nära. Mysigt men tyvärr kan jag inte sova då. 

Så nu håller vi tummarna på att få sova inatt! :)

God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0