Mot stallet

Nu har jag och Elina haft en lugn dag hela dagen. Vi har läst böcker, tittat på julkulorna i granen, tittat på fiskarna, gått runt, myst i soffan, tittat på tv tillsammans och teletubbies, jag har tittat på Vampire diaries medans hon sovit och sen har vi busat lite försiktigt också. Allt i lugnt tempo utan stress Så nu ska jag lämna över henne till mamma så dom får busa medans jag tar hand om Beauty som jag nu inte sett på två dagar då jag varit sjuk. Får se hur mycket folk det är i ridhuset. Tänkte ju inte rida idag men eventuellt tar jag upp henne på linan ett tag om det finns plats för oss. Hon behöver nog springa av sig lite energi kan jag tänka. Så ska jag satsa på att försöka rida i morgon igen. 
 
Utanför fönstret har snön börjat komma och det blåser en del men än är stormen som dom sagt skulle komma inte här. Hoppas att den väljer att inte komma. 
 
 
Ska gå ut i förådet nu innan och leta fram ett vintertäcke till Beauty som kan ligga i stallet i väntan på kallare grader. Nu har hon bara regntäcke. Men det har ju typ inte varit nå kallt än heller så det har inte behövts mer. Hon har ju päls. 
 
Bäst att jag åker nu... Så jag inte kommer hem allt för sent. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0