god morgon

Kan inte sova så nu sitter jag här med en kopp varm oboy. Vaknar alltid alldeles för tidigt när jag tänkt ta sovmorgon. Utanför fönstret snöar det och återigen blir allt vitt.
 
Igår kväll åkte jag ut till Beauty för att longera. Hade kollat på gårdens hemsida och sett att det mellan 20-21 skulle vara avsatt tid för tömkörning/longering och att man då har företräde. Men tydligen så var hemsidan inte uppdaterad så när jag kom upp i ridhuset så höll dom lektioner. Så va bara att gå ut igen och kolla hur ridbanan var. Stannade i kanske 5 minuter innan vi gav upp. Banan var helt isig under snön så Beauty kunde inte ens trava utan att halka så vi gick hem till stallet igen. Bättre lycka en annan dag. Beauty tyckte att detta pass var en baggis och såg jätte nöjd ut när vi kom in i stallet igen :)
 
Får se om jag åker förbi ikväll efter jobbet men antar att jag kommer vara ganska trött då och att det kommer hinna bli så himla sent. Annars får hon klara sig tills i morgon så åker jag ut på dagen då och hoppas på ett ledigt ridhus då. Min plan för gårdagen sprack typ vad jag än hade bestämt. Inte så lyckad dag med andra ord. Men så är det ibland.
 
Nu ska jag kolla lite på tv, ta det lugnt och vänta på att Christer ska vakna så vi kan äta frukost tillsammans. Idag jobbar vi samma tid men antar att han ska åka förbi gymmet innan jobbet. Han tränar och blir fin och jag går upp i vikt och blir.... ja vad blir jag?? hmm....
Hoppas på att jag kan komma i form sen igen, jag måste!!
 
 
Bjuder på lite bilder från när min kropp var i bra form och jag gosar med söta små hundvalpar i grekland. Fy vad man önskar att man kunde tagit med sig dom hem.  
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback