Helt slut

Nu är middagen i magen och jag har satt mig bakåtlutad i soffan och undrar hur jag ska komma upp. Haha.. Är verkligen helt slut nu. Trött som bara den även fast det har varit hur lugnt som helst på jobbet. Mina ögon går typ i kors snart. Blir väl så när man vaknar i snitt 5-7 gånger varje natt och sen jobbar man på det med en tjock mage i vägen. Men i morgon är jag ledig så då blir det en lugn dag igen. Och sen på eftermiddagen ska jag åka ut till Betty Boop. Har inte varit där på två dagar nu då jag har behövt vila. Men hon har det bra i stallet ändå med folk runt sig hela tiden som ser till så alla hästarna mår bra.
Det ä ju en fördel med detta stallet att det inte är ett tvång att åka ut exakt varje dag om man inte vill. Och självklart vill jag ju egentligen men när jag ändå inte kan göra så mycket mer med henne nu än att borsta och mysa så valde jag nu att ta det lite lugnt i två dagar och bara vara. Men abstinensen är stor nu och det är nästan så att jag skulle vilja åka ut nu bara för att få ge henne en puss på mulen men nu har dom ju fått sin nattmat och lamporna är släckta så jag väntar tills i morgon när hon kommit in fån hagen.
Helt stört egentligen hur mycket man får dåligt samvete för när man inte åkt ut på två dagar. Känns som en evighet och man inbillar sig att hon ska tro att man övergett henne. Fast som sagt.. Man får försöka intala sig själv att hon klarar sig även fast jag inte tror det. Haha.. Hon har mat, vatten, ett varmt täcke, sina kompisar i hagen, stallskötare som mockar och fixar så ja hon har det bra. Jag saknar nog henne mer än vad hon saknar mig. Längtar tills jag får träffa henne i morgon i alla fall. :) min finaste grå! <3

Nää nu ska jag nog försöka pallra mig till sängen istället. Så gör det inget om jag somnar.

Här har vi en till som är trött :) <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0