Dåligt jag vet

Sista inlägget skrevs i söndags å nu är det redan tisdag. Dålig uppdatering jag vet men igår va jag inte på topp och eftersom jag antingen oftast är "svart eller vit" (antingen eller) så blev det då ingenting gjort igår känns det som. Jo vi fixade pass till Elina. Christer har nämligen bokat en resa till Karpathos en vecka i augusti. Ska bli skönt men samtidigt känner i alla fall jag att det är lite jobbigt också eftersom jag inte har några pengar till det egentligen. Sen kommer jag va den här jobbiga oroliga mamman nu kan jag tänka mig eftersom Elina måste hållas utanför solen. Lättare sagt än gjort i Grekland. 
 
Elina har i och med detta även fått ett nytt vrålåk. En liten röd resevagn. Sista exet så den va billig. Tänkte ta en bild på den senare men just nu ligger jag faktiskt i badet. Vågat med iPaden jag vet.. ;)
Hur konstigt det än låter så ligger jag här med en kaffekopp (beroende jag vet) vid sidan så jag håller mig vaken efter denna heldag med sol och bad med min fina vän och barn. Samt en tur hos Beauty. Efter badet är det bara hundpromenad och massa mys med den nu sovande Elina kvar innan dagen är slut.  
 
Beauty var lika söt som vanligt idag, dock är hon fortfarande lite halt. :( stackars min finaste!! Älskar verkligen denna hästen!! Hon fick stå inne i boxen i ca 2 timmar å bara vila från mygg och sol ett tag. Knapra lite morötter och bara ha det bra. Önskar så himla mycket att jag hade ett eget stall så jag fick ha henne hemma på tomten. Tänk så mysigt!! <3 en vacker dag kanske....
 
Nu ska jag njuta av tystnaden en stund...
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0