En dag på altanen

Idag har Tina och hennes familj varit här och fikat och barnen har badat i en liten plaskbasäng. Fullt ös medvetslös  på barnen som lekte, sprang, kasta pinnar till hundarna, bada, sprang lite till och åt massa kakor. :) Även jag har ätit kakor. Fuskar idag och har inte ett dugg dåligt samvete faktiskt. Jag behövde få göra det idag, få lite mer ljus till mina jobbiga tankar liksom. Och då är kakor perfekt. Elina fick doppa fötterna i "poolen" hon me så hon inte kände sig utanför när de andra barnen badade. Alla nöjda! :)
 
Ska åka ut till Beauty efter middagen och mysa. Tar nog med mig borstarna ner till hagen idag och kliar henne där hon står. Blir mest mys nu innan hon kommer åka tror jag. Känns onödigt att sätta igång henne igen om hon ändå ska ställas av på en gång sen. Plus att det annars bara kommer bli jobbigare för min del sen också om jag väl får rida henne innan. Då kommer jag ju verkligen inte vilja släppa henne. 
 
Nu ska jag fixa fram middagen som består av rester idag. Lite tråkigt kanske men känns dumt att inte äta upp det som blivit över. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0