En lugn dag hemma

Började med att passa på att åka ut till hagen å kolla alla hästarna å fylla vatten innan Christer åkte till jobbet. Efter det så gick vi ute en snabbis med hundar och och Elina i nya vagnen tillsammans så Christer fick se hur hon satt i den. Väl när han åkt till jobbet så somnade Elina igen så då passade jag också på att sova i soffan. Sen när jag vaknade så hade min snälla mamma tagit upp Elina som vaknat och satt å busade med henne. 
 
Det var så himla skönt att få sova lite till och väldigt välbehövligt. Slängde in en maskin tvätt och började packa upp utemöblerna som Christer köpte för ett bra tag sen från jobbet. Mamma fortsatte att underhålla Elina medans jag röjde ute på altanen. Sen satte vi oss alla där ute när jag var färdig och hängde även upp tvätten ute i det fina vädret. 
 
Nu har Elina somnat igen och jag ska snart bege mig mot gymmet för ett pass bodypump Som börjar kl. 16. Kommer typ DÖ!! :) 
 
Så idag har jag haft mycket egentid då Elina myst med sin mormor väldigt mycket. Ibland behövs det känner jag och det var väldigt snäll av mormor att ha henne och busa. 
 
Bjuder på lite bilder från vår dag. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och sist å absolut värsta bilden.... Hahahahaha
 
 
Så jäkla het!! Haha nä men fy F*n så jag ser ut! haha!! Men jag bjuder på den ;) gillar att strumporna är på! :)
Nä kroppen måste ändras helt klart men så här ser jag ut nu när jag är mammaledig å är bara gilla läget antar jag! Jag försöker ju i alla fall ändra på det nu med mer träning. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0