God morgon

Kickade igång dagen med en promenad med hundarna i det fina vädret med en gnällig liten Elina i vagnen. Hon var fortfarande trött och tyckte allt var tråkigt. Så nu när vi har kommit in igen så har hon somnat. Ska också vila lite innan vi ska röra oss mot BVC för mätning, vägning och vaccination. Fy vad jobigt! Hon kommer bli så ledsen. 
Efter BVC ska vi hem och äta lunch för att sedan gå tillbaka till BVC för en träff med mammagruppen. Blir alltså en  hel dag nästan som bara går till att besöka BVC. 
 
 Lite bilder på en morgongroda från igår.
 
 
 
 
 
 
Hann ju inte blogga nåt igår då dagen var fullspäckad. Träffade de andra mammorna och bebisarna. Gick på promenad till centrum och köpte sallad som vi sen åt här hemma ute på vår baksida. Eller jag och Linda gjorde, stora Elina var tvungen att gå hem till sina föräldrar då hon fått ett tråkigt och väldigt jobbigt besked så hon va ledsen. :(
 
Åkte och handlade hundmat med Jaya efter att Linda och Theo gått. Och sen efter det var det sh'bam träning på Sats med Jenny. Så himla kul! Jag gillar dessa pass! Är liksom som ett dansparty ungefär. :) Man blir trött, svettig och har jäkligt kul under hela passet. 
 
Ungefär så här trött som Kira. :)
 
 
Ikväll blir Beautymys och ska passa på att verkligen andas in all hennes doft och känna hennes värme så mycket det bara går nu innan hon åker. Fast måste erkänna att det känns sjukt jobbigt att åka ut till henne eftersom jag vet att hon inte kommer vara kvar där sen. Ett riktigt långdraget hej då liksom. :( 
 
Ska vila lite nu så vi hörs senare. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0