Halt grå häst :(

Tråkigt nog så va Betty Boop halt I fram. Men verkar som tur var inte vara så allvarligt i alla fall. Inga sårskador eller värme utan endast lite svullen i överarmen så ser ut som hon fått sig en känga av någon. Borde vara bra inom ett par dagar. 
 
Har bokat in en massage åt henne i morgon runt klockan 1 så då får hennes lite ömma muskler sin välbehövliga behandling. Tänk att hästen typ har det bättre än man själv jämt! Hon står i ett all inclusive "hotell" och får maten serverad 4 ggr per dag. Sen kommer jag med godis och pysslar och har mig. Nya skor får hon regelbundet och pedikyr av "fossingarna". Hon får massage när hon behöver det och vila när hon behöver det. Hon får massa beröm när hon lyssnar och gör rätt och en andra chans när hon inte förstår å det blir lite fel. Hon får nya saker när hon behöver det nästan oavsett vad det kostar (man fixar fram pengar på ett eller annat sätt, eller jobbar arslet av sig). Hon får gott gräs dygnet runt på sommaren och varma täcken på vintern. Vad får jag liksom??
 
jo jag får: Mocka skiten som hon skiter, skrubba boxen så den är ren när hon flyttar in igen efter hennes sommarsemester. Jag får anpassa all träning och tålamod efter hennes behov. Jag får bära tunga vattenhinkar och dra tunga skottkärror med skit. Jag får sopa stallgången efter hennes "behandling" av borstning och ryktning när HON rullat sig i leran. Jag får gå och hämta henne i hagen (hon vägrar ju komma å möta en halvvägs). Jag ger henne alla pengar till det hon behöver när hon behöver det. 
Och inte får jag nån massage, nya saker, behandlingar, nya skor var 8:e vecka, pedikyr, maten serverad varje dag mm.. Summan av kardemumman, hästarna har det ganska bra! :) Fast å andra sidan får vi ju rida på deras ryggar, eller nästan alla får det i alla fall. Beauty har lite egna åsikter om den saken vissa dagar. ;) 
 
Just det jag glömde en grej... Vi smörjer även deras grejer lite då och då så dom ser fina ut och håller lite längre. Det har jag gjort idag till exempel. :)
 
 
Finfina halta hästen grå! <3
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0