Kolmården

Igår var det en hektisk morgon i stallet. Gick upp redan vid halv 6 och åkte och fixade och donade för att ha gott om tid på mig men tji fick jag. Hästarna åt så långsamt så jag fick stressa till sist i alla fall. Efter stallet duschade jag jätte snabbt, matade Elina för att sedan åka iväg till kolmården med Christers mamma och alla syskon och barn. Christer fick köra hela vägen och jag satt bak och roade Elina som var riktigt busig. :)
 
Väl framme så gick vi runt och tittade på allt!! Elina fick även klappa getter och titta på en orm på NÄRA håll. Hon tyckte den var rolig och skrattade åt den. Så söt!! Men det som var allra häftigast var ändå delfinshowen. Så duktiga och häftiga djur! Jag vill också simma med delfiner och åka med när dom drar iväg i världens fart. :) Elina var helt fascinerad. Satt helt blickstilla och tittade och följde med i alla rörelser. Noshörningarna var en annan häftig syn. Maffiga djur!
 Sen när vi åkte safarilinbanan så började det regna, så det var mindre mysigt att vi var jätte blöta när vi var färdiga men det gör inget. Då fick vi ju alla gå runt som vita spöken under våra kolmården ponschos. :)
 
Det sista vi gjorde var att besöka akvariumet eller va det hette. Att se en stor haj i ögonen och se gapet med alla vassa tänderna som närmade sig var skitcoolt! Man fattar ju liksom inte riktigt att dessa djuren faktiskt finns där ute i havet. Och alla fiskar med de lysande fina färgerna och de fina korallerna. Så fint!
 
Jag gillar sånt här. Även om det är lite synd om djuren om man ska se hur dom egentligen vill ha det. Tycker det är häftigt att man kan komma så nära dessa häftiga djur.
 
MEN... Eftersom vi endast tog bilder med Christers telefon som har den bättre kameran så kommer bilderna i ett annat inlägg senare när jag fått låna telefonen så jag kan föra över alla bilderna till datorn.

Men jag kan ju bjuda på bilder från en tidigare bilresa med lillfis bara för att visa en busmin! :) <3 hihi..
 
 
 
 Sen vill Elina även visa att hon faktiskt KAN SJÄLV när pappa ska mata. :)
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0