Mammaligan är i farten

 
 
Japp, idag har jag träffat fina mammorna igen. Vi besökte Linda och Theo som precis flyttat in i deras nya fina lägenhet. Va där ett tag och babblade massa skit som vanligt och åt även lunch tillsammans som Linda fixade. Efter mättade magar begav vi oss mot rudan och satte oss i solen medans bebisarna sov i sina vagnar. Är verkligen impad av de personerna där som badade, måste ju vara svinkallti vattnet. 
 
Väl hemminså fick vi besök av dörr/fönsterkillen igen som vi beställt nytt ifrån. Fast det kommer inte att bytas förens tidigast januari så vi kan använda nästa års rotavdrag. Detta årets kommer ju användas till nytt kök och badrum. Och eftersom vi gjorde en beställnig så fick man enligt deras kampanj som dom hade nu en iPad Mini :) wihooo!!! Så det är den som jag testar att skriva ifrån nu. Liten, smidig, får plats överallt...
 
Så nu har jag en stor och en liten dator, en stor och en liten iPad och en stor och en liten telefon (varav den ena är lite paj och hakar upp sig) Christer vill ha en galaxy tab som ingår när vi köper ny tv sen. En stor samsung. (Är som en iPad fast annat märke)
 
 
Eftersom fönsterkillen va här så fick vi äta en sen middag som precis är uppäten så nu är det lite för sent för mig att åka ut till Beauty. Är ju inte så bra att jag tar ut henne och gör nåt med henne när inga andra är där ifall det skulle hända nåt. 
Usch, blir gråhårig av att tänka på det jag skrev tidigare idag. VILL INTE!!! Jag vill ju uppleva allt med Beauty. Någon lösning måste hittas..
 
 
Ska passa på att slappa lite framför tv:n nu. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0