Promenerat oss svettiga

Har precis kommit in efter en svettig promenad med de fyrbenta och bebis. Solen låg på rejält så här på eftermiddagen och jag hade önskat att ha på mig shorts. Men istället fick jag svettas i mina jeans Och hundarna flåsade hela tiden. Elina däremot sov så sött i sin vagn. 
 
Tidigare idag har jag och Elina lunchat med Jenny och hennes två barn på pizza hut. Åt alldeles för mycket mot vad jag ska just nu när jag går på min egen diet men ibland måste man få. Tog även lite glass till efterrätt eftersom det ingick i priset. Vi hann med å snacka i ca 1,5 timmar innan lilla Albin började tröttna. Men barnen var duktiga och åt MASSOR! :)
 
Efter maten åkte jag förbi jobbet en sväng och drack en kopp kaffe med fina kollegorna eftersom det inte hanns med på pizza hut. Känns alltid kul att träffa alla igen. Man saknar liksom inte jobbet men alla kollegor. Man umgås ju ändå mer med dom typ än med sin egen familj känns det som. Alltså när man väl jobbar menar jag så klart. 
 
Jag undrar hur det blir sen när jag väl kommer börja igen. Vi har ju så konstiga tider och dom dagarna man jobbar kväll kommer man ju knappt få umgås med Elina nånting eftersom hon kommer gå på dagis och sen när man väl kommer hem själv så kommer ju hon att sova. Tråkigt!! 
 
En bild på min fina lilla från i morse. 
 
 
 Och några fina bilder från igår.. <3
 
 
 
 
Och eftersom jag skrivit att vi varit ute på promenad så bjuder jag även på en bild godissugna hundar. ;)
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0