Tid me alla mammor och barn

Igår var det en sån dag som bara swichade förbi. Träffade alla mammor å barn hemma hos Linda och Theo där vi busade, pratade, bakade hallonpaj (Linda gjorde!!), myste och bara hade supertrevligt. Sen kom Dalle också och va med oss (Tures pappa och Elinas sambo)..
 
På morgonen innan vi åkte dit så hann vi även med att åka in till SÖS med Elina som skulle träffa en barnsjukgymnast eftersom hon hemskt gärna tippar lite åt ena hållet hela tiden. Hon har lite mindre muskler på ena sidan som behöver få lite hjälp att tränas upp så då visade sjukgymnasten oss hur vi kan hjälpa henne. Elina var jätte duktig och var glad nästan hela tiden. 
 
Sen vart den en lugn kväll med allt det vanliga som skall göras. Laga mat, gå ut med hundar, slöa framför tv:n, busa med Elina mm. Beauty har lite vila nu eftersom hon fortfarande är halt så igår fick hon klara sig utan mig i hagen. Men ikväll tänkte jag åka ut igen. :) 
 
 
Dagen idag startade klockan 7 vilket är helt okej. :) Elina har fått ligga på mage på min träningsmatta och gjort sin gympa. På den verkar hon tycka att det är roligare att ligga på mage där hon får bättre grepp. Annars brukar hon ju bli grinig när vi lägger henne på mage. Så vi får hoppas att hon kommer vilja det lite mer nu så hon blir stark.  
 
Vi har ätit frukostgröt och varit ute med hundarna på 1 timmes promenad också så nu ligger hon och sover i sin vagn fortfarande. Man blir ju trött av att träna. :) Nu känner jag också mig trött men ska nog försöka att inte sova på dagen. Blir oftast lite seg direkt när man vaknar sen även fast det är väldigt skönt. Jag får se helt enkelt.
 
Sötaste Elina morgongympar <3
 
 
 
 
 
Älskade, sötaste lilla skrutt! <3
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0