Utebliven massage

Eftersom Beauty fortfarande haltade så valde massören att låta bli att massera. Kan ju hända att man släpper nån spänning annars som hon behöver ha kvar i kroppen för att stödja och kompensera benet med. Vi vill ju inte göra hältan värre liksom. Så det blev endast pyssel och kel istället. Inte fy skam det heller. :)
 
Vi har precis ätit hemmagjorda hamburgare och ska strax titta på sista avsnittet av walking dead. Fast bara sista för den säsongen, så sen kommer det komma fler avsnitt. Men först ska Christer gå ut med hundarna och jag ska ta hand om köket. Elina somnade nu efter middagen. Idag fick hon lite kyckling med couscous och sen blåbärspuré till efterrätt då hon inte verkade gilla kycklingen. 
 
Sen blir det nog en slapparkväll om jag får välja men å andra sidan ligger jag ett träningspass efter. Så jag kanske får ett ryck efter vi tittat på avsnittet och tar en joggingtur till. Jag sa ju faktiskt i morse att jag skulle satsa på 2 pass idag så det vore ju toppen om jag höll det så jag slipper känna mig besviken på mig själv ikväll. Kämpa, kämpa!!! 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0