dagens Beauty

Fina fina häst!! Gnäggar som en tok gör du men du rör dig som en dröm! <3
 
Började med att det var jättelätt att fånga henne i hagen. En liten morotsbit och hon följde snällt med ut från allt gräs.  Sen gick hon och gnäggade hela vägen från hagen och in i stallet där jag pysslade en bra stund då jag helt plötsligt hade massor med tid innan min "lektion" skulle börja. Ryktade, gjorde rent ett sår, ryckte manen, klippte nacken, torkade näsborrar, plockade TRE bajshögar och bara stod och mös en stund innan det var dags att lägga på grejerna. Mysigt värre!! :)

Sedan gick vi upp till ridhuset där jag började att tömköra lite själv innan Kicki kom.
 
 
Sedan tog Kicki över och joggade igång henne lite på tömmen innan hon hoppade upp. Till en början gick hon avspänt och fint, lite lite springig ibland bara. Sen kom Krizze in i ridhuset och då började hon spänna sig på en gång och Kicki fick låtsas att det regnade. Ryggen var spänd och uppåt och det såg nästan ut som att hon vilken sekund som helst skulle börja bocka MEN det gjorde hon inte. DUKTIG HÄST! :)
Mot slutet var hon återigen avspänd och fin och vi avslutade när hon var på topp. Nöjd häst, nöjd Kicki och nöjd stolt ägare!! :D 
 
Tog även några fina bilder från hagen innan jag fångade henne + en bild som Baturras ägare skickade till mig. Nya bästa kompisarna! Så söta så.. :)
 
 
 
 
 
Fina flickorna!!
 
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0