Fullt ös medvetslös

Denna dagen har hittils varit hur bra som helst och jag och Elina har gjort massor. Började med att vi åkte och va funktionärer på en pay and ride som ridtravarförbundet i Stockholm anordnade. Alltsa är jag en av dom som anordnar. :) Efter det åkte vi ut till stallet och lunchfodrade hästarna. Tävlingen hann ta slut innan det var dags att fodra då det endast var några få starter denna gången. Så det var jätte bra, då missade jag inget. 
 
Elina på tävlingen
 
 
 
 
Min lilla sötfis! <3
 
Vi har även varit en sväng förbi jobbet och hälsat på Christer. Han har bandyträning sen ikväll och det gör att han annars inte hinner träffa Elina på hela dagen, så då får vi göra det bästa av situationen och åka till honom så han får pussa på henne. Vi var där i lite mer än en timme. Så nu när vi har kommit hem så har vi bara tagit det lungt och Elina har precis lyckats somna. Så nu passar jag på att ligga en stund ute i solen :) Så varmt och skönt!
 
 
 
Jag har ju liksom inte hunnit njuta nåt av solen än eftersom Elina bara sover så korta stunder på dagen men idag har hon varit vaken nästan hela dagen så nu lär hon sova som en klubbad säl ett tag. Gäller att passa på då. Min första soldag i solstolen! :)
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0