Middag hos pappa

Igår kväll efter att jag och Elina varit i stallet fixade jag mig lite snabbt för att sedan åka hem till pappa/morfar och Marita för middag. Det var ett tag sen dom träffade Elina nu så när dom först skulle hålla i henne och hon fick syn på deras ansikten så började hon gallskrika och såg helt förskräckt ut. Hon kände inte igen dom och vart väl antagligen rädd. Fick lugna henne en stund innan vi försökte igen. Även denna gången blev hon ledsen. Men desto mer hon fick titta på dom från min famn desto modigare blev hon så till slut kunde hon sitta både i sin morfars knä och Maritas utan att börja gråta. Lilla skruttfia. <3 Det är inte lätt när man är liten. 
 
Maten var jättegod i alla fall och för att inte tala om efterrätten!! :) Kött (typ lite som gryta), sås och potatis och  marängswisch med jordgubbar istället för banan till efterrätt och det var riktigt somrigt. Åt en aning för mycket egentligen, har så svårt att hejda mig nuförtiden när det är nåt gott. Ingen självdisciplin..
Sen satt vi och kollade på den där showen som Robert Gustavsson hade gjort som visades häromdagen och som jag missade då. Riktigt roligt!! Haha.. :)
 
Morfar och Elina myser och leker med en tom näsduksförpackning
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0