Solning på baksidan

Igår var det en sån där varm och skön dag som spenderades med min vän Jennysen (Jenny). Och eftersom Christer fick vara hemma från jobbet efter att ha blivit matförgiftad på kvällen innan när han kollade på fotbollen så att han spydde hur länge som helst på natten, så valde vi att gå till centrum och käka dagens lunch på uteserveringen Medans han var hemma med Elina och slappade. 
 
 
Det var väldigt gott och mysigt. Kan inte minnas sist jag satt på en uteservering överhuvudtaget så det var riktigt härligt även om solen inte lös på oss just då. Efter maten och lite snack vandrade vi hem till oss och satte oss på baksidan och solade. Elina låg bredvid under markis och parasollet på ett täcke med lite leksaker. Hon var nöjd över att ligga ute i den svalkande skuggan. Lilla svettiga tjejen. :) Christer satte sig också ute en stund och vi åt lite frukt tillsammans allihopa. 
 
På kvällen åkte jag ut till stallet och träffade på Camilla som skulle skritta runt slingan så då hakade jag och Beauty på fast i grimma och grimskaft. En väldigt myggbiten promenad måste jag säga, hur mycket mygg som helst. 
 
En bra dag förutom att min rygg gjorde fruktansvärt ont framåt kvällen. Tur att du är så jäkla söt älskade unge så att jag står ut med min dumma rygg och du gör så att jag kämpar på med den även fast jag bara skulle vilja lägga mig ner vissa dagar och inte kliva upp. 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0