Viktuppgång och ny saker

Ja inte för mig som tur är kanske med tanke på min redan alldeles för höga viktsiffra. ;) Men i morse var vi med Elina på BVC och mätte och vägde henne igen. Hon hade gått upp till 5710 från 5130, en ganska bra ökning måste jag säga! :) Så nu är hon på rätt spår igen och börjar gå uppåt i kurvan igen istället för neråt. Hon hade även vuxit 2 cm på längden. Stora tjejen! :)
 
 
Sen när vi kom hem därifrån gick vi på promenad med hundarna och sen körde vi Christer till jobbet efter det. Stannade även där och drack en kopp kaffe med de som jobbade morgontid innan jag begav mig hemmåt igen. Väl hemma så hade det kommit post till Elina från GOBOKEN, en ny skallra och två böcker. En vanlig hård bok fast med lite små fläckar av annat material som kan vara roligt att känna på och en mjuk prasselbok med roliga luckor å sånt. :) Så vi hade själv klart en liten läs- och peka- och kännstund innan vi båda två la oss i soffan och sov en lite sen middagslur.
 
 
 
 
Sen började jag med middagen som skulle stå och dra sig i ugnen ganska länge. Har även tillsammans med min mamma haft en sångstund med Elina när hon sen vaknade (något senare än mig) med en annan grej som har kommit med GOBOKEN tidigare. En cd-skiva med visor och en bok med bild som hör till varje sång. Mysigt!! :)
 
Dagens middag
 
På kvällen har jag hämtat Christer och sen var vi ute hos hästarna i sommarhagen och fyllde på vatten och kollade igenom alla så dom inte gjort sig illa. Beauty stod som vanligt med Baturra och dom kliade varandra så sött. :)
 
 
Nu blir det en lugn kväll; Elina har redan somnat och jag funderar på att kolla på nån film.
Hoppas er dag varit bra den med. :)
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0