Första promenaden

För idag är avklarad. Känner mig seg idag trots att jag sovit ganska bra. Vi fick liksom aldrig upp tempot utan gick mest och såsade. Men kommer nog bli ändring på det sen när Christer börjar jobba igen. Nu passar vi på att bara vara och tar allt i den takt det blir utan stress. 
 
Satte tillbaka min navelpiercing idag men den ser inte speciellt fin ut. Men känner mig ändå mer "påklädd" när den sitter i. Undrar om min mörka rand på magen kommer försvinna eller om den kommer vilja vara kvar? Det återstår att se. Har även lagt märke till att jag dragit på mig små bristningar på sidan av magen under förlossningen. Hade inte dom där innan. Men antar att det är vad man får betala när man får en fantastisk bebis. Man får försöka att acceptera lite fler skavanker på kroppen. Lite extra bristningar, åderbråck, celluliter ja allt sånt som man klarat sig utan innan. 
 
Även fast jag vet att man måste acceptera en del sånt här så är det ändå en del av mig som blir lite ledsen av att veta att min gamla kropp inte finns mer. Och frågan är om man nånsin kommer kunna komma dit igen. Visst träningsmässigt går det nog men att få bort alla "märken" eller vad man ska kalla det.?? Har i alla fall gått ner 11 kg nu och mer ska bort. 
 
Kosten är den som är svårast för mig att hålla mig till då jag tyckercatt nyttigt oftast inte är speciellt gott. Gillar ju sötsaker, cola, bullar, skräpmat.. Ja allt man inte ska proppa i sig om man vill nå ett mål. Känns som man skulle vilja åka till gymmet och börja köra igång lite lätt på en gång men det får man ju inte. 
 
Sen har vi min ljumske också. Ringde till sjukhuset som skulle ha opererat mig innan och pratade med en person där och hon skulle skicka en tid till mig om tidigast en månad. Ich då är det ändå bara som ett vanligt läkarbesök där dom ska titta och besluta hur vi ska gå vidare. Så nu kommer det antagligen bli ett jätte glapp för mig innan jag får rida igen alternativt att jag börjar lite smått trots lite trasig ljumske och sn gör ett nytt uppehåll. Men det känns som att jag då kommer få börja om igen då ju. Att allt ska ta sån tid. Tur ändå att Beauty är så ung och inte behöver motioneras lika mycket som en vuxen häst. 
 
Tänker bjuda på en bild på min nu något smalare men sladdrigare mage. Måste ju ha lite att jämföra med sen när jag kör igång träningen igen. 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0