Nu är helgen över

Men inte min ledighet.. Känns helt sjukt att man ska vara hemma nu i ett år. Man är ju så van att gå och jobba så det kommer kännas konstigt att veta att alla är där utom jag. I morgon är Christer ledig också då han jobbat denna helgen. Det här har alltså varit min första helg hemma utan honom med Lilla Elina. Och det vi har gjort är typ att vi har legat i soffan och bara haft det mysigt, promenerat med hundarna, hälsat på Beauty, haft fikabesök, ja alltså tagit det lugnt hela helgen. Jag har känt mig ganska trött och orkeslös då donnan har valt att vara vaken ganska mycket de två senaste nätterna så vi har tagit igen oss på dagen.

Det här med att man inte får sova ordentligt är rätt slitsamt. Jag som är van vid att få sova mina 8 timmar minst. Nu sover man MAX 2-3 timmar i stöten om man har tur. Fast hon har varit glad på de vakna nätterna i alla fall. Ligger mest i famnen och tittar. Inte så mycket skrik och gnäll.

Nä nu får jag sluta skiva och gå och lägga mig. Sov gott!!



Kommentarer
Postat av: Linda Mark

Myspyys! :) vad gör du imorgon? (tisdag).. :) jag är ledig och undrar om man kan komma förbi och säga hej när du har sovit ikapp lite <3

kraam

2013-03-11 @ 07:05:59
URL: http://nothiinglastsforever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0