Funderar

Struntat i att blogga då jag inte haft nån lust överhuvudtaget. Ingen motivation alls. 
Har stundvis känt mig lite nere. Som i en svacka. Som jag skrev i tidigare inlägg att jag tappat mig själv lite. 
 
Idag har dagen varit lugn med promenader, vilat i soffan med Elina, hälsat på Corina som förövrigt tyckte att jag eventuellt borde röntga ryggen på Beauty för att vara helt säker. Hon tyckte att min beskrivning av hennes konstiga beteende på sistone verkade skumt. Så får se hur jag ska göra. Tänk om det är nåt galet?? Eller är det bara sadeln? Mina tankar grubblar ständigt på detta och det tär på mig. Känner mig så maktlös på något sätt. Vet ju att hon är ung och busig men hennes beteende när man ridit har som sagt inte varit nådigt. Vill ju inte "bråka" med henne om det råkar vara nåt som är fel. Från marken är hon ju en dröm så det är ju därför man börjar fundera. Även med sadel på är hon hur snäll som helst så länge man inte sittar på. 
 
Tänk tänk tänk.... Det är det jag gör. Vad skulle ni gjort?? Röntga eller inte?? En sida av mig säger ju att det inte är nåt fel och hon bara är väldigt busig och stirrig. Men en annan del säger att de borde vara nåt fel eftersom hon är så jäkla snäll i allt annat. Har liksom smugit sig fram mer och mer... Suck!! Blir inte riktigt klok på det här. Vill ju att min fina grå ska må bra och jag vill ju så gärna kunna rida henne snart. Längtar så det är olidligt! 
 
Från det ena till det andra så ska jag åka och heja på Corinas 3åriga häst Mizz Marvelous i morgon när hon går sitt 3 årstest på strömsholm. Hoppas på ett hoppdiplom! 
Hon är liten men naggande god!  :) 
 
Världens vackraste häst!!......
 
 
 
 
Beauty QRE
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0