kroppen är mer emot mig än med mig.. Suck!

Herre min skapare vad min rygg gör ont! Tänk att min kropp aldrig vill vara på min sida. På fredag ska jag ju operera min ljumske mot bråcket jag har där, ryggen värkar som bara den, läkningen efter förlossningen är inte helt okej än heller, är allmänt stel och öm i kroppen överhuvudtaget. Var ska detta sluta liksom? Kom knappt upp ur sängen i morse så nu börjar det gå utför känner jag med min rygg. Skulle behöva få lite muskler igen tror jag. Önskar ju att det fanns nåt mer man kunde göra åt mitt ryggproblem men alla läkare har ju gett upp så antar att det bara är att gilla läget och bita ihop när det gör ont.
 
Var ju hos MVC idag på efterkontroll och då fick jag ett litet svar på varför jag har ont ibland. Verkar som att läkningen har gått lite fel så nu måste jag kontakta en riktig läkare för det också. Känns som jag ränner ut och in hos olika doktorer och sjukhus hela tiden och tro mig, jag är inte en sån som bokar läkartid för minsta lilla utan andra brukar få tvinga mig. Mina handleder gör också ont och har ju gjort det till och från. Fast det beror nog mest på överansträngning från när jag jobbade.
 
Har passat Charlie en stund idag också och lagat en god middag. Helt otroligt att jag lyckades! :) STOLT!!
Nu hör jag hur lillan bara gråter och gråter från övervåningen där hon är med Christer så bäst att jag går upp och lägger mig bredvid.
 
God natt!!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0