Lycka

Nu är jag lycklig!! Har ridit min häst idag i en annan sadel och shit va hon var fin idag! :) Endast skritt och jättelite trav men ändå! :) MEN hon är fortfarande väldigt spänd till en början och har bocktendenser så man vet ju aldrig om detta var en engångsgrej eller om det faktiskt gav med sig enbart med sadelbyte. Hon var ju snäll med förra sadeln också innan så man kan inte vara helt säker när det gäller henne. Har i alla fall bokat tid hos veterinären på onsdag för en ryggröntgen. Jag vill vara på säkra sidan vad det gäller allt i vilket fall som helst så jag får svart på vitt att hon inte har ont eller att det är nåt som känns fel för hennes del. För om det inte finns nåt fel så vet jag det att hon bara har lite attitydsproblem ibland och om så är fallet så får jag börja säga åt henne lite mer på skarpen bara så hon lär sig hur man uppför sig. Men man vill ju inte gå på henne om det kanske är så att nåt spökar så därför tänker jag röntga ändå även fast det kändes bra idag med annan sadel.  
Jag tömkörde henne innan och tror att det var ganska bra också så hon kom loss lite redan innan uppsittningen. 
 
Tack snälla Kicki som var med och övervakade ifall nåt skulle hända! Och tack till Annika för sadellånet! Och om det fortsätter så här bra med denna sadel är vi mer än intresserade av att köpa den då den är till salu också. :) 
 
Sen vill jag även redan nu tacka snälla Corina och Anette som ställer upp och hjälper mig så vi kan ta oss till veterinären på onsdag med barn och häst och hela paketet! :) <3 guld värt!! 
 
STOR KRAM TILL ALLA ER! 
 
Nu ska jag kasta mig in i duschen innan min sovande lilltjej vaknar! Sen ska jag njuta av hennes gosiga närvaro och känslan jag fick på Beauty idag! Tänk vad en sadel kan ställa till det... 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0