Min söndag

hej! :)
 
Gick upp samtidigt som Christer i morse och startade dagen. Hade dock varit vaken betydligt mycket längre då en väldigt söt liten tjej låg och sparkade på mig och övade på att vända sig. Hon kommer inte runt än men hon kämpar som bara den. Vi valde att fortsätta vila en stund i soffan på en gång, kände mig nämligen mer död än levande. Christer åkte iväg till jobbet och slutar klocka 18.20. 
 
Charlie och Jaya har varit här en stund idag och kört med hans Blixten Mcqueen-bil runt i området. Hundarna har fått röja runt ute på ängen och den som var gladast åt det av mina hundar var Kira (!!?) Hon som egentligen inte brukar tycka om andra hundar lekte som bara den med Zerah. Mili var en liten surkärring som bara ville läxa upp Zerah så fort hon blev för vild.
Kul att se när dom racear över gräset i full fart. :)
 
Mamma och jag har även varit i port 73 och shoppat skor till Charlie och ett par till mig. Jag köpte även en Blixten Mcqueen-ryggsäck till Charlie. Dom där kläderna som jag behöver köpa till mig själv verkar inte vilja bli köpta för jag bara velar och velar. suck!! Haha.. 
 
Nu ska jag starta grillen och förbereda middagen innan Christer kommer hem och sen efter vi ätit ska jag till stallet. Funderar på om jag ska rida eller bara tömköra. Vi får se...
 
Lilla sötsötsaken har suttit i sin babysitter ute på altanen idag och haft sina nya kläder på sig <3
 
 
Och en från när hon sitter själv i soffan :)
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0