Onsdag

Idag började vi dagen med en tur till babycafét och träffade de andra bebisarna å mammorna. :) Alltid trevligt tycker jag. Christer hängde också med och var den enda pappan där idag. Efter detta åkte vi hem och åt lunch för att sedan fortsätta med lite mer fika hos kollegorna på jobbet. Jag har även bakat en hallonkaka med vaniljsås å nu så här på kvällen när man ska gå och lägga sig känner man att man borde nöjt sig med en bit istället för två. :)
 
Alltså jag måste verkligen ta tag i min kropp snart. Den går bara under mer och mer för varje dag som går. Får inte äta massa sån här skit egentligen. Inte nu så länge som vikten inte vill som jag vill i alla fall. Men var är min självdisciplin och motivation??? Inte lätt att hitta motivation när kroppen bara pajar hela j*vla tiden som gör att man INTE KAN göra ett jäkla piss. 4-5 Veckor kvar minst innan jag får börja känna på lite lyft och ansträngning.
 
Vi har även idag beställt inbjudningskort och fixat ett datum för dop också. Så nu ska vi bara vänta på att dom kommer så vi kan börja skicka ut dom. 
 
På tal om nåt annat så vill lillan absolut inte sova just nu. Hon sitter hos Christer och snackar som bara den. Ganska högljutt också så man ska nog vara glad att man inte bor i lägenhet nu för då skulle vi nog få klagomål om en störig bebis. :) 
Ska sätta igång hennes favvolåt nu och hoppas på att den gör henne lite trött. För jag vill verkligen sova själv nu, mina ögon går typ i kors. I morgon blir det sångsamling i kyrkan som sommaravslutning av öppna förskolan samt mer kaffedrickande med min mammamaffia. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0