Ridtravartävling

Idag har jag och Elina varit funktionärer igen på pay and jump och pay and ride borta på Högsta gård. Vi satt i sekretariatet och lite i cafeterian, byggde hinder och tog bort hinder. En något blåsigt dag men ändå väldigt trevlig. Synd bara att det är så få som har travare som är med. Det är ju liksom därför som vi ordnar dessa tävlingar så att folk med sina travhästar ska våga vara med och se det som en kul grej att träffa andra med just travhäst. Känns ju lite som att om inga med travare är intresserade så kan vi lika gärna strunta i att ha tävlingar och ta upp vår tid på alla andra hästar som inte ens är med i föreningen. Varför anstränga oss om ingen bryr sig??
Sen är det klart trevligt att andra är med också men det är ju inte syftet med ridtravarföreningen. 
 
Och för er som inte vet det redan så har jag ju haft en del travhästar innan Beauty och dessa hästar ligger mig varmt om hjärtat med dess otroliga temperament och samarbetsvilja. Alltid positiva och försöker alltid göra sitt bästa. Därför fortsätter jag och stöttar föreningen och dom som har travhästar som ridhäst. Det är fantastiska hästar men har ju tyvärr inte lika hög ridbarhet som halvbloden och därför köpte jag Beauty för att komma vidare. 
 
Jag och min ridtravare Beda Stursk 
älskad och saknad <3
 
 
 
 
Dagen har i alla fall gått bra och Elina har varit glad nästan hela tiden. Tur att man fått äran till en sån liten guldklimp till bebis!! 
 
 
 
Helt slut efter den långa dagen ligger hon nu och sover och jag ska snart röra mig mot Beauty för lite mockning. Hon får vila idag eftersom hon vaccinerades igår.
Sen ska jag hämta Christer på jobbet och sen ska vi vidare på middag hos hans kusin och flickvän. 
Bra dag och bra kväll! 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0