Elina sover och jag har tid för mig själv

Sitter och försöker vara duktig och planera middagar flera dagar fram så vi endast ska köpa det som verkligen behövs och inte massa överflödigt som bara tar plats i frysen så man blir galen varje gång man ska hitta nåt. Jag som ente ens tycker det är kul att laga mat måste börja anstränga mig mer nu när Elina vill äta vår mat. 
 
Kommer bli lättare för mig att hinna laga bättre mat också när jag inte har hästen att åka till sen. Då kanske jag får mer ro att stå vid spisen. Tjejen som provred i söndags gillade Beauty väldigt mycket men ville ändå komma ut en gång till och provrida så hon får prova först innan jag ridit. I söndags red jag ju först och visade henne så hon hann bli lite trött. Men tror att det kommer gå bra för tjejen var så duktig och Beauty såg nöjd ut. Vet bara inte vilken dag hon kommer än. I helgen ska jag ju börja jobba igen så om hon kommer då blir det sent på kvällen. 
 
Usch för att börja jobba samtidigt som det kanske är lite skönt på sitt sätt. Min kropp kommer säkert protestera när jag börjar lyfta varor igen i flera timmar och det kommer bli extra viktigt att försöka hitta tillbaka till gymmet. Men vart får man energin ifrån när man är småbarnsförälder och jämt känner sig trött och matt? 
 
Ska nog väcka Elina snart så hon inte är vaken så jättesent ikväll. Måste få i henne lite lunch innan vi ska på bankmötet. Ska byta tröja till nåt mer stilrent. En rosarandig kofta känns inte som så affärsmässig. :) 
 
Något jag måste försöka göra inom en snar framtid är att rensa ur min garderob helt, bort med allt som inte använts på ca 3-5 månader å även alla överflödiga skor och stövlar som bara ligger å dammar i en garderob. Jag använder ju inte de mer så varför ska de ligga där. Man får lite annan klädsyn efter att man fött barn nu när kroppen ser ut som "hej kom å hjälp mig". Man känner sig inte lika bekväm i korta klänningar som är alldeles för tighta, för låga byxor mm. Kanske sen när jag lyckats få tillbaka min gamla kropp om det nu ens går men i sånt fall får jag väl köpa nåt nytt. 
 
Ett långt inlägg nu men passar på när Elina sover. :) men nu blev jag sugen på att pussa hennes goa kinder så bäst att göra slag i saken. <3 
 
 


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Bra med matschema! :) Använd upp det du har i frysen först också! :D Brukar bli bra för ekonomin också än att handla "dag för dag".
Jag kan tipsa om att kolla vad det finns för erbjudanden i butiken och göra matplaneringen utifrån det. Då finns det pengar att spara! :)

Svar: Smart! det ska jag göra nästa gång! Får spara lite matreklamblad å hitta fynden. :) Vi handlar alldeles för mycket så vi måste börja planera bättre.
Jenny Säfström

2013-11-06 @ 15:47:41
URL: http://jennysen.spotlife.se
Postat av: Linda

Vad duktig du är och det kommer att bli jättebra! :D Tack för idag fina du. Du får inte glömma bort hur fin du är. Du är stark, envis, omtänksam och världens bästa mamma! Du har en massa fina människor runt om dig som bryr sig om dig, för DIG!, precis som du är!

Jag finns här ett stenkast bort och dörren står alltid öppen, precis som den gör hemma hos dig! ;D <3 <3
love you!

Svar: Tack själv! :) <3 Dina ord värmer! <3 söta fina du!!

Vi får ses snart igen, kanske gå ut å käka eller ta en bio. :) vore kul!
Kram
Jenny Säfström

2013-11-06 @ 21:02:17
URL: http://nothiinglastsforever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0