Lördagen fortsätter

Träningsvärken håller i sig och jag kommer nog få dras med den även i morgon. :) men det hindrade mig inte från att rida tidigare idag på finaste hästen som var så pigg av att det blåste så jag till slut bestämde mig för att fortsätta rida inne i ridhuset istället så hon kunde börja koncentrera sig på det hon skulle. Blev en del galoppjobb fast ändå inte med så höga krav. Det enda jag begärde var att hon skulle få med yttersidan när jag svängde vilket hon verkligen inte vill. Hon flyter liksom ut och blir lite som en banan i kroppen. Tänkte att bästa sättet att få henne dit JAG vill är att släppa tyglarna helt och bara rida på med sätet och få henne att följa mig i den riktning jag sätter mig i sadeln. Och efter några varv så trillade polletten ner och hon svängde snällt, med yttersida och allt. :) Men kan tänka mig att det behöver nötas. Hon är väldigt envis i såna här lägen. 
 
 
Fotade henne med mobilen efter att jag släppt ner henne i hagen och självklart kom bästisen Vicky på en gång och mötte upp henne. Inte så konstigt med tanke på att Beauty började gnägga efter henne redan när jag skrittade av. :)
 
 
 
Väl hemma från stallet så blev det en lång promenad med hundarna, Elina sov i vagnen under tiden. Skönt för träningsvärken. Det släpper faktiskt om man går, så för stunden är det väldigt skönt när man promenerar. 
 
Har lagat middag och hade en liten klängandes som ville hjälpa. Lilla sötfian:)
 
 
Gjorde någon form av köttgryta typ. :)
 
 
 
Vart gott och jag är lite stolt över mig själv som äntligen börjar få till maten så att den faktiskt är god. Jag som inte gillar att laga mat börjar bli lite mer påhittig och klarar faktiskt att göra mer än falukorv och makaroner. :) 
 
Elina fick äta annan mat som inte var så stark men hon tog typ tre tuggor och sen vägrade hon äta. Ville endast ha välling och clementin idag. 
 
 
Kladdfian! <3
 
Nu sover hon och jag och Christer ska kolla på film med massa gottis. :)
 
 
Haha kul att det ligger chips i salladsskålen, nästan lika nyttigt! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0