Sovande liten grodis

Då passar jag på att käka lunch, blogga och lyssna på lite podcasts. :)
Känner mig verkligen som en riktig kaffeknarkare här hemma nu när kaffemaskinen är uppackad från flyttlådan och nya goda kaffekapslar finns hemma. Helt sjukt hur gott kaffe det blir alltså!
 
Lever fortfarande på gårdagens travpass med Beauty som var så gudomligt fin! ÄLSKA!!!
Bild från inridningen när hon var 2 år.
 
 
Idag kommer det inte bli någon ridning då Christer jobbar kväll och jag sen ska gå på pysselkväll med massa mammor och äta pepparkakor och dricka glögg. Eller jag skippar nog glöggen å tar lite vatten eller nåt annat och dricka för jag tycker inte om glögg. Men det kommer bli julstämning i alla fall.
 
Sitter och kollar på lite julklappar till lillfian och det finns så mycket fint! men vi ska faktiskt inte köpa för mycket. Vi ska försöka sålla och välja de bästa som vi tror hon kommer gilla mest. Sen kanske vi beställer nåt extra men då spar vi och ger det till hennes födelsedag istället. Vi måste sätta en gräns för vad allt får kosta.
 
Måste ju självklart knåpa på lite andra julklappar också, men så svårt när man inte har så mycket pengar. Blir nog något litet till de flesta som jag ska ge till för att det inte ska bli för dyrt. Vi får göra mysiga saker tillsammans istället för att köpa massa dyra saker i år.
 
Dags att fylla på kaffekoppen... mmmmm. :) Drömma mig bort till lite värme och sol..
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0