Ändring av dagen

Kommer förmodligen inte bli någon ridning för min del idag tyvärr :( Charlie har blivit sjuk och har ont i sitt öra så han måste åka till närakuten och kolla upp det. Stackarn!! :( Jag ska skjutsa dit dom om en stund.
Får endast bli pyssel i stallet senare då för min del eftersom Christer jobbar och inte kan ha Elina då. Men men.. Så är det nu när man är småbarnsförälder. Allt blir inte alltid som man tänkt eller planerat. Men jag får ju mysa och pussa på Beauty i alla fall. <3
 
Lunchdaten med Jenny var trevlig i alla fall och dit kom även Emma. Jenny hade en väldigt rolig men oväntad nyhet. Hon är gravid och väntar nu sitt tredje barn. Oplanerat men ändå ett barn som hon velat ha. Nu ska bara hennes man vänja sig vid tanken om ett tredje barn också. Hon sa att han fortfarande är lite som i chock. :) Stort grattis till dom!! Nu får vi bara hoppas allt går bra. Lite tufft bara att det hände nu när dom precis flyttat till en lägenhet tre trappor upp utan hiss. Men allt löser sig så småningom och rätt var det är så kanske dom hittar ett radhus istället. 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0