Puuh...

Vilken pers denna dagen har varit. Elina har varit såå envis och inte alls sådär lugn och stillsam som hon brukade vara. Nu är det full rulle som gäller! Hon ska krypa (stå på alla fyra och om hon har tur lyckas ta sig pyttelite framåt), ha alla leksaker på en gång, gå runt när hon håller i mina händer, klättra upp vid vardagsrumsbordet, rulla runt, ja allt möjligt! Och så fort det blir minsta lilla fel som hon inte vill så blir det gnäll och skrik. Bestämd liten dam! :) Men hon är såå duktig!! Snart tar hon sig fram själv. Som ni ser och kanske förstår så har inte jag hunnit göra så mycket annat än att hålla koll på henne idag. :) Inga blogginlägg, ingen lugn matro, knappt toabesök haha men jag har ju en sån charmig dotter så då gör det inte så mycket. 
 
 
 
 
Massa lek och bus idag helt enkelt och vi har även varit en sväng på öppna förskolan och busat med Theo och Ture samt de andra barnen som vi inte känner. Där blev nya favoleksaken gåvagnen. Hon önskar sig en sån har hon sagt. :) haha!! Får se om jag hittar nån för en billig peng för den var riktigt rolig tyckte hon. Sen somnade hon pang bom så fort jag la ner henne i vagnen när vi skulle därifrån. 
 
 
 
Har blivit några promenader med hundarna i regnet också. Istället för en långis och en kortis på dagen så blev det istället 3 kortisar med tanke på vilket väder det var. Orkade inte bli dyngsur, och Kira gillar inte regn. 
 
Har försökt att mysa/busa med Elina i soffan en stund idag också så min rygg skulle få vila lite men det gick bra i ca tre minuter sen blev det skrik och hon tyckte det var tråkigt.... -"morsan, fattaru inte att jag vill gå!!" Haha :)
 
Lyckades dock få tre fina bilder innan hon blev sur. <3
 
 
 
 
När Christer kom hem från jobbet idag hade han med fina blommor till mig! <3 Sånt uppskattas och betyder så mycket! 
 
 
Kvällen har bjudit på något av det roligaste som finns, nämligen ridning på finaste grå. Vi red i ridhuset och det gick jättebra! Mycket trav och fokus på ett jämnt AVSLAPPNAT tempo. Hon blir rätt så spänd när fler hästar rider hullerombuller och korsåtvärs i olika gångarter. Blev även lite galoppfattningar och jädrar va roligt det är! :) 
Min häst är verkligen så perfekt för mig! :) Ryktade och gav morötter i krubban innan hemgång och kände mig alldeles glad i själen. Har även bestämt med Therese och Jennie i stallet att vi ska försöka styra upp och köra bomövningar och i framtiden även lite småskutt över kryss tillsammans. Dom rider ju också en 4 åring (PRE) och en 9 åring (tror jag hon är) (PRE) som endast är riden i två år. Så dom behöver också träna grunder. Perfekt ju om vi kan hjälpas åt. :) Dom red samtidigt som oss idag. 
 
Imorgon blir det ridning med Milla å Krizze igen och lördag får hon vila upp sig på. 
 
 
<3 <3 <3 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova och längta tills imorgon. 
God natt! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0