Vilodax

Igår va jag ch Elina och hälsade på lite på jobbet för att få annat att titta på. Att sitta och leka med lego i en timme, gunga gunghäst i 30-40 minuter, gå runt runt här i vardagsrummet, klättra på soffan ja det var tydligen för tråkigt för Elina då hon var väldigt gnällig. Så då åkte vi iväg trots vår förkylning för att titta på annat. 
 
Hon blev 8 månader STOR igår också och vi hade ett besök på BVC. Nu börjar hon bli tung, 7260 gram. Stora tjejen!! Och ändå är hon minst i kompisgänget storleksmässigt. :)
 
Idag har vi och vår förkylning umgåtts lite med Elina och Ture hemma hos dom. Dom har nämligen samma förkylning så då är det ju ingen fara. Elina och Ture har lekt och haft så roligt. Ture visade även Elina hur man ska stå och luta sig mot vardagsrumsbordet så det har dom gjort jätte mycket. 
 
Innan vi gick hem till dom så hade Christer morgonmys med Elina och tog igen lite tid medans jag gick ut på promenad med hundarna tillsammans med Jenny och hennes son Albin. Han fick "hålla den bluna hynden" och jag den "svatta hynden" :) 
 
Just i denna sekund sitter jag helt solo hemma och ska lägga mig och vila en stund för att försöka bli frisk. Elina har åkt med Jaya och Charlie till simhallen i Ösmo och ska bada! :) Elina är ju endast lite snorig och är jätte pigg. Det är typ jag som är den som mår sämst så det känns skönt att få lite lugn och ro i nån timme nu. 
 
 
Ni ser ju hur pigg jag ser ut.. NOT! 
 
Kommer förmodligen bli en del förändrig för min del snart men berättar allt sen när jag vet mer. 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0