Arbetslördag

  Oj vilken dag!
Frågan är om jag kommer kunna ta mig upp ur sängen i morgon eller i natt när jag fått ligga och stelna till. Min rygg är inte å leka med nu alltså. Först i morse åkte jag och slängde skräp på tippen. Sen åt jag frukost och efter det en vända till med skräp till tippen tillsammans med mamma och lilla Elina. Åkte även och köpte hundmat, spån och hö till kaninerna och lite hästgodis till Beauty. 
 
Väl hemma igen så mötte jag Robin (Christers kusin) och medans han drog elen till spottarna i taket så började jag skura köksgolvet från överbliven fogmassa. När han var färdig fortsatte han att skura och jag att torka. Pust och stön men efter en lång stund var vi färdiga. 
 
Satte oss i bilen och åkte till Bauhaus för att köpa gipsskivor till taket samt reglar och skruv. Sen var det bara att sätta fart och skruva upp det i taket och borra ut hål för lampdosor och så. Alltså vilken obekväm arbetsställning, och jag var dessutom för kort så fick stå på en vinglig stege och hålla upp skivorna medans han satte de första skruvarna. Sen skruvade jag me för fullt fast mycket långsammare än Robin. :) Jag är ju nybörjare så då tog det lite tid. 
 
Här är resultatet:
Här ligger skivorna på golvet och väntar...
 
 
Fy vad vi skruvat! :)
 
 
Robin har dragit fram sladdarna till spottarna som ska upp sen.
 
 
Tycker jag varit lite duktig idag i alla fall. Och mellan skruvningarna har jag även matat bebis...
 
 
 
Och även varit ute och bytt plats på kaninerna så dom fick vara ute lika länge var... Ungefär halva dagen var i olika omgångar så dom fick vila lite i sina burar mellan allt skuttande. :)  
 
 
Fina men lite bitchiga Zappa :)
Hon är på hugget när man ger henne mat. 
 
 
 
Danza står och spanar och undrar vad Robin gör där inne, det låter så konstigt.
 
 
Har promenerat med hundarna och tjatat på Mili som hela tiden ville ut till kaninerna.. Sen kom Christer hem och fick ta över skruvandet så jag kunde åka till stallet och pussa på Beauty och kvällsfodra alla hästarna. Elina har mestadels varit med mormor idag så jag skulle kunna hjälpa Robin så vi blir klara någon gång. Nu ligger hon och sover och det ska jag också göra. Men först vill jag visa att första skåpet är på plats! :) woohooo!!
 
 
Önska mig lycka till att komma upp i morgon då jag har stalldag och ska spendera största delen av dagen där och fixa allt med hästarna.. Två tunga dagar denna helgen... Jag kommer gå av! 
 
Bit ihop och fortsätt kämpa! 
God natt!
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0