God natt

Efter en timmes kvällspromenad med hundar och söt liten Elina så har jag nu duschat och ligger nerbäddad i sängen. Ååhh vad skönt alltså!! :) Jag är så himla trött så jag skulle kunna somna ståendes tror jag. Var ju en jobbig natt och har inte vilat nånting under dagen idag. På eftermiddag/kvällen nu har Christer varit iväg och tittat på en fotbollsmatch så jag har haft Elina hoppandes i knät hela kvällen nästan. Det är det hon gör nu hela tiden, som en liten studsboll är hon! :) <3
 
Hon står numer i krypställning ganska ofta också men lyckas än så länge bara jucka fram och tillbaka. Är endast en tidsfråga innan hon kryper på riktigt eller ålar. Min lilla tjej börjar bli stor. Sen får vi nog städa lite oftare när hon väl sätter fart annars kommer hon vara lika hårig som Mili efter ett tag. Haha!! 
 
Var väldigt skönt faktiskt att gå en lite längre kvällspromiss. Friskt och i bra tempo. Så nu kommer jag sova gott så länge Elina inte väcker mig. Hoppas verkligen på en lugnare natt inatt. 
 
 
Ska drömma om min fina grå inatt tror jag (om jag får bestämma), Den dagen då vi dansar fram i ett perfekt samspel. :) Mycket träning och små mål att uppnå hela tiden så kommer vi dit.. 
 
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0