Händelserik och rolig måndag

Ikväll känner jag mig glad! :) Har ridit på världens finaste men också töntigaste häst. Började med att skritta fram halva slingan, men fick hoppa av och leda henne typ 4-5 ggr för att hon VÄGRAR gå. Hon är så rädd för påhittade spöken så hon fryser fast i marken och sen backar, slänger sig runt, går ner i dikena, står å småskakar, blåser upp sig ja ni fattar.. Hon är töntig helt enkelt. Sen går vi upp på ridbanan för att träna på start och stopp. Övergångar mellan skritt och trav, att få henne allert och mjuk i övergångarna och med en bra rytm i gångarterna. VÄRLDENS finaste häst!!! Allt klockrent, mjukt och fint! :) Sen travar jag två varv med Therese och Baturra på travbanan innan jag skrittar av henne där. Och även här var hon så jäkla fin! Och när jag red lätt en gång så va Therese tvungen att rida lätt två. Snacka om stegskillnad. :) Är bara att jobba vidare på uteritter och försöka få henne trygg att gå själv. Hon har ju gjort det tidigare så detta är bara nån fix idé hon fått för sig. 
 
 
Sen när jag kommer hem så möts jag av världens sötaste och gladaste dotter! :) <3 hon sträcker ut armarna mot mig och vill kramas och pussas (hon suger på mina kinder). Blir varm i hjärtat av min lilla tös som är så go! Myser, busar och byter blöja och byter även om till pyjamas. Sen nattar jag henne med en sång och lite välling och hon somnar nöjt med att hålla i mitt finger och kramar sin kanin. 
 
 
Tidigare idag har vi varit på födelsedagsfika hemma hos Mia och Viola samt på föräldragruppen på öppna förskolan. Vi har pysslat, babblat, skrattat, barnen lekt, promenerat med hundarna ja en hel del har hunnits med. Hämtat bilen på verksdaten också och blivit 2600kr fattigare. Den gick ju inte genom besiktningen. Så nu förtjänar även jag att sova sött. :) 
 
Bjuder på två bilder som Elina "tog på sig själv" innan hon gick och la sig. :)
 
 
 
Sötaste lilla du! <3 älskar dig!
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0