Hundbus

Go kväll!
 
 Ligger i sängen och tittar på idol och ska snart sova. Elina sover bredvid i sin säng och hon sover så sött! Gullunge!! <3
 
I morse fick ju Elina busa med sina kompisar och nu på eftermiddagen har även hundarna fått busa med sin "kusin" Zeerah. Dom har verkligen jättekul ihop och till och med Kira är hur glad som helst och tar initiativ och verkligen släpper loss! Kul!! :) Dom har sprungit, brottats och vilat i gräset tillsammans. 
 
 
Mili försöker springa och se läskig ut samtidigt. :)
 
 
Hahaha jag dör vad rolig Kira ser ut på den här bilden nedanför!! :) hahaha!!
Hennes blick alltså!! Haha!!!! 
 
 
Jag, Jaya och mamma har även varit iväg och köpt eller bokat en STOOR matta till Charlie som han kan leka på sen. Dom ska klippa till en heltäckningsmatta å den blir det måttet som Jaya ville ha och sen sy runt kanterna så att det blir som en stor vanlig matta. Vi har även tittat inne på Eurostore och där hittade Jaya små små vantar så jag köpte två par till Elina så hon inte blir så kall om dom små söta händerna.
 
 
 Såå söta! *fniss*
 
Nä nu ska jag sova! Låta taco-middagen smälta som blev lite för mycket och bara hoppas att Elina sover bra i natt. Och sen ska jag vakna utvilad imorgon och rida min fina häst på morgonen medans Jaya passar Elina, gå på två kalas och sen kvällsfodra och pussa på Beauty igen på kvällen. Allt gånger två nästan- 2 kalas, 2 stallbesök. Haha.
 
god natt!!
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0