I'm back :)

Efter lite frånvaro härifrån igen så är jag nu tillbaka. Tappar liksom motivationen när saker blir lite jobbiga ibland och eftersom min häst varit lite hotad nu ett tag så har all min energi gått åt till den och Elina. Och då känner jag inte för att skriva så mycket här eftersom stämningen då blir så dämpad. 
 
Har idag haft en medryttare ute som provridit och kan väl inte säga riktigt att jag tror på henne fullt ut än. Hon erkände själv när hon travat lite på B att hon kände själv att hon trots sin unghästvana inte hade den kunskapen och balans som krävs för att rida på henne. Men jag ger alltid folk en andra chans så hon ska få provrida igen och se om det var hennes nervositet som gjorde att det gick lite vingligt. Jag vågade i alla fall inte låta henne galoppera då jag vet hur explosiv B är. Hon har ju sån enorm power så man måste vara med på noterna. 
 
 
För er som inte hört det eller förstått det så försöker jag få lite hjälp med B nu när jag är mammaledig och inte har så mycket pengar för att kunna behålla henne. Och jag vägrar ge upp henne alltså. Jag har ridit nu och dessutom börjat galoppera nu igen efter min graviditet och NEJ denna häst är MIN och ska förbli MIN no matter what! Hon är PÅ TOK för bra för att inte ha kvar, en på miljonen känns det som. Hon är verkligen perfekt! Jag får hitta pengar på nåt sätt och lösa problemet helt enkelt, det ska gå!
Måste be någon filma mig sen när jag rider på ridbanan någon gång. Vore kul att se hur illa min sits blivit efter graviditeten och hur fint B rör sig. 
 
Idag när jag red och visade hur hon kunde gå för tjejen som provred så var hon SÅÅÅÅ fin stundvis alltså! Ibland är hon ju lite envis och blir då lite studsig. Energin var på topp, steget kommer mer och mer å galoppen så jäkla underbar!! Älskar hennes galopp alltså!! Egentligen är traven hennes bästa gångart men jag gillar ändå galoppen! Jag vill typ inte sakta av, haha!! :) älskar denna hästen mer och mer och mer för var dag som går! Tänk att jag ens tänkt tanken på att sälja då pengarna nästan är slut.. Herre gud!! Jag måste varit enormt bakom flötet alltså. Skam den som ger sig!! Är ju mitt motto å det ska jag fasiken hålla! Punkt!!!
 
Renoveringen hemma går sakta framåt och golvet är nu helt på plats. Ska bara fogas. :)
 
 
 
 
En gammal fodertunna är visst bra till annat också ;)
 
Just det, idag har jag även ridit Corinas häst Fire. Vilken ball häst alltså! :) Han kan typ allt, en riktig läromästare. Jag var ditbjuden på fika och när vi hade fikat så sa hon bara "ta in den där hästen" och helt plötsligt skulle jag rida. :D haha.. I mjukisbyxor och gympadojor. Riktigt roligt var det i alla fall och jag kan säga att insida lår och mina sittben gör ont. Kommer nog ta ett tag innan man kommer in i vanan igen för kroppen. Tyvärr ligger bilden på mig och Fire i min telefon och jag bloggar nu från iPaden så ni får se den en annan dag om jag kommer ihåg och ladda upp den. 
 
Men nu ska jag avrunda denna "novell" och hoppa in i en dusch och sen bums i säng. I morgon är det babycafé och bebishäng hela förmiddagen. :) Elina har redan börjat ladda batterierna inför i morgon. Hon sover så sött i sin säng efter denna långa dagen utomhus, mys med My som har varit här på kvällen och ett bad. (Elina fick också "rida" på Fire och Karins häst Calibra idag) 
 
På morgonen idag var det kyligt så då får man ha mössa. <3
 
 
god natt och sov gott så hörs vi i morgon! 
 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Hoppas det går vägen med B och vad fort det går med köket!! Spännande och härligt med nytt👍

Svar: Ja vi får hålla tummarna. Jag ska klara att fixa problemet på nåt sätt. :) Köket kommer bli såå fint å Christer är duktig som gör allt själv med hjälp av Robin. Kommer ju lära sig massor. Så får ni komma på middag sen när det är klart :)
Jenny Säfström

2013-09-03 @ 23:22:21
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0