Uteritt

Älskar verkligen att jag kommit igång mer med ridningen igen! Att jag ens kunde tänka tanken på att vara utan häst är just nu helt galet! Jag verkligen älskar min häst och idag var det så mysigt att rida! :)
 
Vi fick sällskap av Linda och hennes fina häst Cameron på en liten uteritt idag i skritt och trav. En lugn och behaglig tur med massa skritt på lång tygel. Beauty kändes väldigt nöjd med denna lite "slappa" turen och vart nästan lite småseg ibland. Cameron är en häftig häst! Han skrittar så det ser ut som att han när som helst ska gå över i spansk skritt. Lyfter frambenen jättehögt och ganska rakt. Och när han travade så svävade han fram! Så tjusigt! :)
 
Beauty och han gick bra bredvid varandra och det var kul att kunna trava och prata samtidigt. Alltid så kul när man får sällskap och ridturen känns oftast så mycket kortare eller snabbare när man har sällskap. Man har ju så kul! :)
 
Knäppte några bilder på min vackra i stallet. :)
 
 
En svartvit bild blir så fin på Beauty eftersom hon är grå. Hon smälter liksom in. :)
Sen bild med färg också!
 
 
 
<3 <3 <3
 
Är jättenöjd och glad över ridturen idag och kommer nu somna med ett leende på läpparna!
Ska försöka lägga in en riktig pysseldag snart där bland annat hennes man ska ryckas lite och hovskägg klippas. Smörja utrustning och kolla igenom mitt skåp och rensa lite och ställa ordning sakerna. Frågan är bara när.? Måste försöka hitta en dag när Christer är ledig kanske.
 
God natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0