Vår dag med massor av bilder

Idag var det sångstund i kyrkan för alla barn så efter att jag och söta lilla Elina varit ute på en lång promenad med hundarna så gick vi dit och sjöng massa sånger med de andra barnen. Mysigt och kul för de små. :)
 
 
När det var slut i kyrkan fick vi kaffe och kex på lekplatsen bakom församlingshemmet. Nöjda barn och nöjda föräldrar! Sen gick vi med stora Elina hem så Ture och Elina kunde leka med varandra. Men Ture somnade på vägen och fortsatte sova efter att vi kommit dit så då passade jag på att ge Elina sin lunch. Köttfärssås och spagetti, fast det mesta hamna utanför munnen. :)
 
 Men Elina var lika glad för det och väntade så snällt på Ture sen så dom kunde leka. Tittade på akvariumet så länge och sen vaknade Ture. :)
 
 
Och leka det gjorde dom lääänge! Så söta är dom och man blir varm i hjärtat när man ser hur dom samsas och tittar på varandra.
 
När de lekt en stund skulle Ture få lite lunch han också... Sen fortsatte leken.
Visst har dom en fin smidesrosljusstake! 
 
 
 Även vi så kallade vuxna roade oss med att göra fula miner och ansiktsmasker! :) haha!! 
Min bajsbrun och Elinas genomskinligt grön..
 
 
Titta jag matchar till och med kaffekoppen! :) 
 
Efter ett tag vart Elina trött så hon somnade <3
Älskade lilla skrutt!
Det fina hörnet med barbord 
och smidesklätterväxt har Elinas sambo Dalle gjort alldeles själv. Så snyggt och häftigt!
Stora Elina ser alldeles slemmig ut, hihi! :)
Som ni ser så var det en hel del bus idag och vi hade så roligt!! :) Gick hem med en trött liten tjej och sen promenerade jag vidare med hundarna medans lillhjärtat sov så sött i sin vagn. 
 
Sen kom Christer hem och då var det hans tur att mysa med Elina så jag kunde åka ut och mysa med och rida ut på finaste grå. En väldigt tittig grå häst måste jag säga, knäppis! :) Men vi hade kul ändå och det blev ett perfekt tillfälle att träna massa halter och igångsättningar så hon behöll fokus på mig så mycket som möjligt. 
 
 
Nu är middagen i magen både för min och lilla Elinas del, Christer har rullat iväg på bandyträningen och vi ska passa på att gosa i soffan under tiden. Sen blir det en dusch och läggdags. En väldigt lyckad, rolig och helt perfekt dag helt enkelt!! 
 
I morgon blir det utis på förmiddagen i Tungelsta med korvgrillning. Utis är utomhusaktivitet för små barnen i kyrkan. Det är så bra att dom ordnar så mycket roliga saker. Perfekt när man är mammaledig ju! Så mycket roligare än att sitta hemma hela tiden. 
 
 
 


Kommentarer
Postat av: Elina

Hahaha vilka fina bilder! Tack för en kanon dag! :D <3

Svar: Ja massa bilder! :D Så kul att man får minnet på bild. :) tack själv!
Kram
Jenny Säfström

2013-09-12 @ 20:16:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0