Går och lägger mig bredvid finaste tjejen på denna jord

Japp Elina får sova med oss inatt igen. Hon börjar bli lite täppt i näsan och sover så oroligt om hon ligger själv då. Så då får vi sova alla tre tillsammans. Mysigt men har lite svårt att sova sådär tungt då. Är ju rädd att rulla på henne. 

Har tömt hela telefonen på bilder nu innan jag kröp ner i sängen också så den är helt tom. Konstigt! :) men det är skönt för då kan jag börja fota nya bilder utan att den varnar att det är fullt hela tiden. 

Dagen i övrigt har varit rätt lugn. Har inte gjort speciellt mycket idag. Promenerat med hundarna som vanligt, städat nedervåningen och sen bara slappat framför tv:n.

Nu ska jag pussa min snarkande lilla tjej och sen sova jag med. God natt! 


Kommentarer
Postat av: Jennysen

Sv: När det gäller Wella, men även andra företag, så brukar de annonsera i Metro. Ofta i början av terminerna då de har uppehåll på sommaren och typ dec-jan. Men det finns även grupper på Facebook. Har man dock mycket åsikter om vad man vill ha för färg är det ju inte så lämpligt. Ju mer öppen man är och ju mindre man själv experimenterar, desto större chans är det att man får vara med.

Svar: Ok. :)
Jenny Säfström

2014-04-08 @ 06:38:31
URL: http://jennysen.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0