Måndag och ny vecka

 Hej måndag och ny vecka!!
 
Startade denna soliga dag med att fixa mina naglar hos Petra. Denna gången blev det vanlig fransk med vita tippar. Efter det så mötte jag upp Christer och Elina som var på öppna förskolan och grillade korv. Massa mammor och barn var på plats och det var riktigt mysigt att få sitta i solen och sen se barnen leka i lekparken. Elina åkte rutschkana som bara den. :)
 
Efter "picknicken" var slut så åkte vi en snabbis till port 73 för att köpa galonkläder till Elina så vi kan vara ute även när det är blött. Blev dessa fina i en lite roligare färg:
 
 
Sen direkt när vi kom hem så tog jag med alla hundarna på en skogspromenad. Härligt och jag hade gärna stannat i skogen och haft en picknick till.
 
På väg till skogen:
 
 I skogen:
 
 
Kira mår ju inte helt 100 så vi var inte borta så länge. Vi ska till veterinären klockan 15.15 och lämna kissprov och så ska dom även kolla igenom hela henne. Hon har ju varit lite slö och kissar och dricker mycket. Är orolig att det är nåt allvarligt. Finaste gosegris!! <3
 
Väl hemma igen så har vi allihopa varit ute på baksidan i solen, såååå skönt! Blåst lite såpbubblor och Harry har försökt fånga dom. Tror det blir vilodag för mig idag från gymmet. Har ju tränat tre dagar i rad så det kan nog behövas, har lite träningsvärk här och där.
 
 
 
Nu ska jag packa Kiras mapp och sen få med mig henne ut till bilen. Önska mig och henne lycka till och håll tummarna att det inte är nåt allvarligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0