Nu är det fixat

Denna kvällen har spenderats med My. Hon och Christer har hjälpt mig med det som blev fel med filmerna. Så nu har vi konverterat om dom till annat format och sen har jag lagt in i Movie maker och hållt på och fixat och trixat. Sen hjälpte även My mig med att få dit en låt. (har inga på datorn faktiskt) Innan allt kaos med datorn så har vi varit iväg och köpt ett nytt akvarium äntligen så nu ska bänken bara monteras nån dag snart och sen ska det få stå några dagar med vatten så det hinner bli rätt bakterieflora innan fiskarna får flytta till sitt nya större hem. Ska fota det när det är på plats och är klart.Just nu är det i kartong så man ser inte så mycket. :) Vi käkade middag på den nyöppnade restaurangen i Haninge C också och Elina var på sitt busigaste humör fortfarande och ville dra till alla rulltrappor hela tiden.
 
Har lagt in att inlägget med film och en hel del bilder kommer upp imorgon så håll utkik! :)
Tack MY, räddaren i nöden! Kommer fortsätta ta hjälp av henne tror jag för hon är grym på allt tekniskt! Perfekt ju!
 
Bjuder på en liten sneak peak inför morgondagens bildbomb.
Marie och Maav innan ridpasset.
 
 
God natt!!
 


Kommentarer
Postat av: Marieangel

Men Gud så fin film du gjort till mig! Superkul att se fast jag suger med mina händer och sits nu ska jag toköva imorgon,
Kram och tack, lägger upp den imorgon👍🙋😁😄

Svar: Varsågod! Tänkte att det kanske var roligare att få em redigerad film. Men jag har alla orginalklippen kvar också om du vill ha dom också.

Tänk på att få fram honom ordentligt för skänkeln å räta upp dig själv så du driver mer med sätet. :) 👍😊
Jenny Säfström

2014-04-02 @ 23:25:25
URL: http://www.marieangel.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0