Trevligt sällskap idag! :)

Idag när vi varit hemma hela dagen är det extra roligt när man får ett sms av Robin (Christers kusin) som frågar om han och hans döttrar får komma hit och busa med hundarna och Elina. Så nu är hundarna trötta (Kira fick inte busa) och tjejerna sitter och tittar på en film. Har hållt igång hela dagen så ganska skönt att bara sätta sig i soffan en tag. Innan han hörde av sig och dom kom hit höll jag på att städa lite här hemma, men är lika mycket kvar att städa. Det tar sin lilla tid och nu blev det ju en paus. 



Robin har även visat mig lite med min kamera så nu ska jag bara försöka komma ihåg vad han sagt och sen fota som bara den för att testa mig fram. Han har även installerat ett program på min dator som ska vara bra om man vill redigera bilderna. Kanske lägger upp nån bild som är tagen med den sen. Nu får ni än sålänge nöja er med dessa mobilbilder. 

Christer är iväg på fotbollsmatch ochkommer inte hem förens sent ikväll så jag har bjudit hit mamma som middagssällskap sen. En bra dag idag helt enkelt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0