Trevligt sällskap och busiga barn

Idag är dagen då man ska gå påskkärringar och vi har inte en enda godis hemma.. Hur ska det gå om det kommer små söta barn och plingar på. Det enda jag kan erbjuda är en banan, haha!
 
Vi satt och tittade på Boog och Elliot när hon plötsligt somnade på förmiddagen. Barnfilmer är ganska roliga att titta på måste jag säga. Så lättsamma och man behöver inte hänga med så himla mycket. Alla hundarna passade också på att vila med Elina när hon sov. Kira har börjat bli lite svullen och det kommer mjölk ur hennes tuttar. Konstigt med tanke på att hon nu är kastrerad. Men veterinären sa att det inte var nåt farligt så länge hon inte verkar besvärad av det eller att tempen på henne stiger. Så vi låter det vara så.
 
Precis när Elina vaknade så kom Magda hit med sina barn Vincent och Decibell. Så Elina och Vincent som är 2 år har röjt som bara den här hemma så nu ser det ut som ett bombnedslag. :) Leksaker överallt och hundmat över hela köksgolvet. Men kul har dom haft och nu har Elina somnat igen.
 
 
Vi måste verkligen fixa klart väggen vid elementen.. Ser ju hemskt ut när den inte är färdigmålad.
 
 
 
Elina och Vincent stod även en stund och tittade på fiskarna och så har dom ätit våfflor till lunch med sylt och grädde. GOTT! Elina åt nästan en hel våffla själv.
 
När Magda och barnen gått så var jag, Elina och hundarna ute en stund på baksidan och lekte tills hon blev så trött så balansen bara bråkade så hon ramlade tre gånger.
 
 
 
 
 
 
 
Skönt med lite frisk luft efter allt stoj här inne. Kan ju inte direkt säga att det syns att jag städat igår. Christer slutar kl. 16 idag och sen ikväll har han bandyträning. Får se om jag hinner träna lite innan han måste till den. Annars satsar jag på träning imorgon. Nu har det gått lite väl många dagar utan nån träning alls. Har inte ens kört nåt hemmaprogram. Fast jag är i och för sig lite förkyld så får ändå inte ta ut mig helt.
 
Nu ska jag fylla på min kaffekopp och titta lite på tv för mig själv när barn och hundar vilar.
 
Finaste Kira..
 
 
Och tröttis-Elina..
 
 
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0